Gratis bingo på internet!

Gratis bingo

Du har säkert som många andra spelat bingo någon gång i ditt liv eller så har du sett när andra gör det. Fördelen med bingo är att det är väldigt lätt att lära sig och den vanligaste typen är den klassiska bingon där bingobrickan har ett rutnät med nummer och texten BINGO högst uppe. Det sker så kallade utrop som ”OLOV 71” och du markerar under bokstaven O nummer 71. Detta fortsätter tills du har en rad med fem nummer och få då BINGO! Du kan vinna ensam eller så får andra bingo samtidigt, och vissa gånger så avslutas spelet utan några vinnare. Nu kan man även spela gratis bingo på internet, men man kan göra det på två olika sätt. Det finns också ett mer begränsat utbud i många fall av gratis bingospel så därför skall vi spela gratis bingo istället med chans till att även vinna pengar.

Vi rekommenderar dig att spela bingo på bingohallarna nedan:

Bingosida Betyg Insättnings-bonus Till spel!
Maria Bingo
5 stjärnor bingo 200 % upp till 1000 kr Spela här
Bingo.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 1000 kr Spela här
Bertil.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 1000 kr Spela här
MamaMiabingo.com
5 stjärnor bingo 100 % upp till 500 kr Spela här

Det är så klart inget fel med att spela gratis bingospel utan att registrera sig, men det är dumt. Varför? Jo därför att de flesta ger dig runt 50 kronor gratis att spela för online och det enda du behöver göra är att registrera dig. Nu så skall du inte bara spela på en plats, utan det är viktigt att du testar flera olika så att du har något att jämföra med. Dessa gratis pengar som vi pratar om kallas också för registreringsbonus och välkomstbonus och är en vanlig term hos casino, och används också ibland hos en online bingohall. Registrera dig och du har dessa 50 kronor på ditt konto direkt, och det blir samma sak som att spela gratis, men här kan du även tjäna pengar. Vissa online bingohallar har också vissa rum där du kan vinna pengar utan insats men du måste vara registrerad så vi har så klart mer chans att vara med.

När du nu har testat mellan 5-10 stycken olika platser att spela bingo på så kommer du att föredra en plats mot de andra. Har du även haft tur så har du mer än 50 kronor där. Om inte så kanske du behöver sätta in egna pengar och då kommer vi till nästa viktiga del av en bonus som heter insättningsbonus och det ger de flesta även löpande. Det fungerar helt enkelt som så att sätter du in låt oss säga 100 kronor som är ganska lite, så blir det med en bonus på 100 % hela 200 kronor! Alltså dubbelt så mycket. Skulle bonusen vara 200 % så skulle du ha 300 kronor.

Som du förstår så är fördelarna så mycket mer att spela online bingo på nätet mot att spela på ett annat sätt. Du har också fler varianter att välja mellan som variantbingo och mönsterbingo. Bingo finns också i olika varianter som 75 bollars bingo, 80 bollars bingo och 90 bollars bingo så det är bara att vraka och välja hur du vill. Spela gratis bingo är bra, men spela gratis med att registrera dig först och ta chansen, du har inget att förlora helt enkelt!